середа, 09 жовтня 2024 18:45

Проти міської ради Дніпра розгорнуто безпрецедентну кампанію зі знищення місцевого самоврядування - Філатов

Проти міської ради Дніпра розгорнуто безпрецедентну кампанію зі знищення місцевого самоврядування - Філатов
Мер Дніпра заявив про кампанію зі знищення місцевого самоврядування із залученням правоохоронців. Фото: скриншот з відео

Борис Філатов заявив про розгортання масштабної кампанії зі знищення місцевого самоврядування із залученням правоохоронців. Цю заяву мер Дніпра оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"За останні декілька тижнів проти Дніпровської міської ради розгорнуто безпрецедентну кампанію зі знищення місцевого самоврядування. Десятки кримінальних справ, сотні обшуків, численні арешти. Все це свавілля якимось чином дивно збігається з жахливою інформаційною кампанією з дискредитації працівників та депутатів", - заявив Філатов.

Він наголосив, що таке свавілля відбувається попри те, що фронт наближається до Дніпра.

"Фронт усе ближчий до Дніпра, а людей, котрі мають і повинні бодай щось робити, систематично витравлюють та знищують. Скоро не залишиться жодного професійного керівника, який зможе виїхати на місце ракетного удару. Бо всі вони або відсторонені, або взагалі заарештовані", - наголосив Філатов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна на війні. До чого призведе гризня у провладних колах

Він також повідомив, що міська рада Дніпра не може придбати ані дрони, ані РЕБи "через безкінечне цькування тих, хто цілодобово працює над життєвою спроможністю міст України".

На переконання мера Дніпра, такий тиск з боку правоохоронців триватиме й далі.

"Зараз у тилу знаходиться фактично друга мільйонна армія людей, котрі виправдовують свою відсутність на фронті масовими знущаннями з бізнесу та місцевого самоврядування. Тож усіх містян я хочу попередити, це триватиме і надалі. Причини мені невідомі. Чи то вказівка, підготовка до виборів чи бажання нажитися на чужих здоров'ї та честі. Чи, можливо, це частина російського сценарію", - зазначив Філатов.

Він наголосив, що міська влада готова дати вичерпні та публічні відповіді на всі звинувачення.

Коментуючи ситуацію загалом, мер Дніпра також зазначив, що протягом майже 10 років його перебування на посаді правоохоронці сфабрикували та відкрили кілька сотень кримінальних справ, проте жодного вироку суду так і не було.

"Люди, які зараз для нашого знищення використовують найбрудніші методи, брешуть майже 10 років. Фабрикують справи та займаються бозна-чим - "жеручи" при цьому мільярди платників податків і ховаючись від фронту за бронюванням. Але де принаймні один вирок суду? Давайте згадаємо 2020 рік, коли така сама дичина відбувалася перед виборами і коли проти мерії було відкрито 300 кримінальних справ. А результат - нуль!" - підкреслив мер Дніпра.

У вересні 2023 року Басманний районний суд Москви заочно заарештував мера Дніпра Філатова.

Сам мер заявив, що це найвище визнання його заслуг перед Україною.

Зараз ви читаєте новину «Проти міської ради Дніпра розгорнуто безпрецедентну кампанію зі знищення місцевого самоврядування - Філатов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі