субота, 09 березня 2019 16:45

Протистояння на Банковій: чим закінчилася акція

Протистояння на Банковій: чим закінчилася акція
Представники Національного корпусу на Національні дружини завершили акцію під Адміністрацією Президента. Фото - РБК-Україна

Представники Національного корпусу на Національні дружини завершили акцію під Адміністрацією президента.

Там вони вимагали взяти під варту та арештувати рахунки фігурантів розслідування щодо розкрадання в оборонці, повідомляє Укрінформ.

За словами активістів, вони не змогли передати свої вимоги представникам влади особисто, тому вирішили поїхати до Черкас, де зараз перебуває президент України Петро Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ обшукало друга Порошенка

"Порошенко вже кілька годин як виїхав з Адміністрації президента в місто Черкаси, де братиме участь у мітингу, присвяченому дню народження Шевченка... Тому Андрій Білецький закликав мітингуючих поїхати до Черкас, наздогнати президента", - сказав речник Національного корпусу Олександр Алфьоров.

9 березня під Адміністрацією президента сталися сутички націоналістів і правоохоронців. Учасники акції пройшли вулицею Інститутською до вулиці Банкової, де розташована Адміністрація президента України. На розі вулиць їх зустрів кордон поліції, який не пропустив їх до Адміністрації. Нацкорпус спробував прорвати кордон поліції — сталася сутичка між націоналістами та поліцією.

Зараз ви читаєте новину «Протистояння на Банковій: чим закінчилася акція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі