вівторок, 11 жовтня 2011 10:49

Прокурори заявили, що адвокати Луценка видають бажане за дійсне

Прокурори заявили, що адвокати Луценка видають бажане за дійсне

Після закінчення судового засідання у справі за обвинуваченням екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, прокурор обвинувачення Д. Лобань прокоментував журналістам стан справи.

"Твердження адвокатів про те, що справа розвалюється, це їхнє бажання – вони бажане видають за дійсне. Насправді, свідки, в тому числі й сьогоднішні, повністю підтвердили покази – ті, які вони давали на досудовому слідстві", - сказав Лобань.

За словами прокурора, зокрема, під час сьогоднішнього допиту обидва свідки підтвердили, що водій Луценка Л. Приступлюк не виконував обов'язків, які були покладені на нього як на співробітника Департаменту розвідувально-пошукової діяльності МВС України.

"Він був дійсно водієм Луценка, а ніяким не розвідником", - зазначив Лобань.

На запитання журналістів про те, що на свідка Шаповала, який сьогодні давав покази, чинився тиск, Лобань відповів наступне: "Ми чітко запитали свідка, яким чином на нього тиснули.

Він відповів, що його допитували пізно увечері. Точний час вказувати він відмовився. За даними слідства цей допит відбувався 7 грудня 2010 року із 19 до 20 години вечора. Тобто це не пізно вночі, як комусь хотілося б уявити".

Зараз ви читаєте новину «Прокурори заявили, що адвокати Луценка видають бажане за дійсне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі