вівторок, 17 травня 2022 13:47

Спецтема: Війна Росії проти України

Процес переговорів між Україною та РФ призупинили - Подоляк

Процес переговорів між Україною та РФ призупинили - Подоляк
Михайло Подоляк заявив, що переговори між Україною та РФ призупинені. Фото: president.gov.ua

Радник голови Офіса президента Михайло Подоляк заявив, що процес переговорів між Україною та Росією призупинений.

Однак це не остаточне рішення. Про це він повідомив в ефірі телемарафону UAразом.

"Зрозуміло, що зараз він (переговорний процес. - Gazeta.ua) призупинений, оскільки після стамбульського комюніке будь-якого істотного просування вперед немає. РФ все ще залишається у своєму стереотипному мисленні. Але будь-яка війна все одно буде завершуватися за столом переговорів і модерувати цей процес, як мені здається, буде пан Володимир Зеленський", - зазначив Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський готовий до переговорів із Путіним без посередників

Крім того, він наголосив, що Україна не збирається нічого віддавати, щоб зберегти обличчя президента РФ Володимира Путіна. За його словами, суспільно заплатило надто високу ціну.

Україна що далі, то впевненіше почувається на фронті. Тож паралельно з перемогами українських воїнів на полі бою жорсткішою стає і позиція переговорників від України на переговорах з Росією. Однак агресор не зацікавлений в тому, щоб реально про щось домовлятися, і це є великою проблемою, заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Зараз ви читаєте новину «Процес переговорів між Україною та РФ призупинили - Подоляк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі