пʼятниця, 23 листопада 2012 05:48

Проблема лідерів опозиції в тому, що не цінують людей і не вміють їх згуртувати – активіст Майдану
5

Фото: Фото: Анатолій БАБАК

Головною проблемою лідерів нинішньої опозиції є те, що вони не здатні згуртувати людей і до кінця відстояти ту чи іншу позицію.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав один із активних учасників Майдану в 2004 році 41-річний киянин Дмитро Чезако, відзначаючи з однодумцями 8-му річницю Помаранчевої революції на Майдані Незалежності 22 листопада.

"Керівники нинішньої опозиції не вміють цінувати людей на рядовій ланці, які можуть робити вибори, вміють працювати й можуть давати результат, – говорить він. – Я, наприклад, під час виборів п'ять кілометрів пішки в дощ зранку проклеював листівки з Юлією Володимирівною. А потім від голосіївського керівника партії "Батьківщина" чув: "Дима, ти ган*он! Что-то ты не так все делаешь". А я всі роки працював, пройшов усі вибори. Я не сидів по офісах, а клеїв, розповідав людям".

На думку активіста, нинішній майже п'ятивідсотковий розрив на виборах "Батьківщини" від Партії регіонів не є заслугою лідерів опозиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ще в 2005-му я говорив Ющенку про те бл*дство, яке було в "Нашій Україні" й до чого це призведе"

"Це заслуга простих людей, які проголосували, дали надію. І подивимося, як у березні пройдуть ще київські вибори, якщо вони, звісно, будуть. І побачимо, яких кандидатів поставлять лідери опозиції й що вони робитимуть. Оце важливо: не "тріпня", а робота", – наголосив Дмитро.

"Те, що було біля Українського дому, коли ми нюхали сльозогінний газ. Хтось запитав про зламані руки, хтось питав за сльозогінний газ, від якого серце ставало?.. Чому опозиція не змогла 80-ма тілами лягти й захистити українську мову? А до Українського дому скільки вийшло опозиціонерів? – Два-три. Й скільки вони там простояли, проголодували? Два-три дні. Що, організм не витримав боротьби вареників зі сметаною? На тому все й закінчилося", – додав чоловік.

Він також дорікнув опозиції, що біля ЦВК люди вийшли й стояли там лише близько двох-трьох днів.

"Що, знову не змогли згуртуватися? Оце й проблема лідерів опозиції. Не можуть згуртувати кадри, не здатні виконувати нормально роботу й не вміють цінувати людей, які до останньої краплі крові можуть стояти за ідеї Майдану, і за справжні зміни в країні на краще", – заявив киянин.

Зараз ви читаєте новину «Проблема лідерів опозиції в тому, що не цінують людей і не вміють їх згуртувати – активіст Майдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі