субота, 07 вересня 2019 15:42

Про обмін полоненими домовлялися по телефону

Про обмін полоненими домовлялися по телефону
Володимир Зеленський домовився про обмін полоненими по телефону Фото: Ростислав Лабенський

Володимир Зеленський домовився про перший етап обміну між Україною та РФ з російським лідером Володимиром Путіним у серпні.

Про це президент України оголосив в аеропорту "Бориспіль", передає УНН.

"Я всіх вітаю з поверненням наших героїв, хочу сказати, що зараз ми можемо говорити про все відверто. 7 серпня 2019 року, не зважаючи на будь-які перепони і розмови, у нас відбулась телефонна розмова з Володимиром Путіним. Ми домовились про перший етап розблокування нашого діалогу і перший крок припинення війни, повернення наших військових, наших полонених, наших моряків, наших територій. Ми домовились створити робочі групи — робочі групи були створені. Ми домовились, що впродовж місяця ми повинні прикметно, працювати дуже потужно, без брехні, і повернути наших хлопців додому", - сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слава Україні" - Сенцов дав перший коментар

Президент додав, що з української сторони в робочій групі працював його радник Андрій Єрмак.

"Я гадаю, перший етап виконано. Я повинен підтвердити, що я, як Президент України Володимир Зеленський, і президент Росії Володимир Путін зробили все, що пообіцяли, і зробили все, не змінюючи по ходу наші домовленості", - сказав Зеленський.

Повний список імен українців, які повернулися у рамках обміну з Росією.

Зараз ви читаєте новину «Про обмін полоненими домовлялися по телефону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі