пʼятниця, 12 квітня 2019 14:53

Прихильність нардепа Мосійчука до Ляшка вилізла йому боком

Прихильність нардепа Мосійчука до Ляшка вилізла йому боком
За демонстрацію бюлетеня в день виборів загрожує штраф від 100 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років або обмеження волі до трьох років. Фото: facebook.com/apostolmv

На народного депутата Ігоря Мосійчука склали адміністративний протокол за заборонену в день виборів передвиборчу агітацію.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Михайло Апостол у Facebook.

"У цей час оформлюється протокол на народного депутата Ігоря Мосійчука про адміністративне порушення у вигляді передвиборчої агітації — розміщення в ФБ у день виборів фото виборчого бюлетеня з результатами власного голосування. Буде судовий розгляд", — повідомив Апостол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аваков відзвітував про безпрецедентну ситуацію на виборах

Олег Ляшко проголосував на виборах із порушенням закону. Він показав свій бюлетень після того, як поставив позначку навпроти свого прізвища. За законом "Про вибори президента України", демонстрація виборцем результатів волевиявлення в приміщенні для голосування заборонена та є порушенням таємниці голосування.

Згодом Ляшку виписали адміністративний протокол за демонстрацію на камеру свого виборчого бюлетеня.

Зараз ви читаєте новину «Прихильність нардепа Мосійчука до Ляшка вилізла йому боком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі