пʼятниця, 14 жовтня 2011 19:21

Прихильники "Свободи" і "Батьківщини" поскандалили через Тягнибока

Прихильники "Свободи" і "Батьківщини" поскандалили через Тягнибока

Під час Маршу слави УПА біля столичного Будинку вчителя посварилися прихильники "Свободи" та "Батьківщини". Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Свободівці", які проводили мітинг біля пам'ятника Тарасу Шевченку, мали рушити маршем до Софійської площі. Вони повинні були нести великий прапор України. Але попереду колони пішов "бютівець" Юрій Одарченко з двома десятками прихильниками "Батьківщини". Їх наздогнав лідер київської "Свободи" Андрій Мохник і попросив зачекати, тому що колону мав очолювати головний "свободівець" Олег Тягнибок.

Люди почали йому відповідати, що будуть йти, як їм подобається. Однак Мохник почав на них кричати, щоб вони чекали і ставали за прапором.

Один із прихильників БЮТу сказав йому: "Ты мне не говори, куда идти".

"Ти мені не тикай", - огризнувся Мохник.

В розмову втрутився Одарченко і попросив однодумців зачекати, поки наздожене колону. Після того всі разом рушили у бік Софійської площі. Колону супроводжували "беркутівці", які йшли тротуаром. У деяких з них був сльозогінний газ "Кобра".

Раніше повідомлялося, суд заборонив проведення акції на Хрещатику.

Зараз ви читаєте новину «Прихильники "Свободи" і "Батьківщини" поскандалили через Тягнибока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі