вівторок, 27 квітня 2010 20:10

Президент ПАРЄ засудив "варварів" в українській опозиції

Президент ПАРЄ засудив "варварів" в українській опозиції

Президент Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Мевлют Чавушоглу в телефонній розмові зі спікером Верховної ради України Володимиром Литвином засудив "варварські дії" депутатів опозиції українського парламенту під час сьогоднішнього засідання, повідомляє прес-служба ВР України.

Чавушоглу висловив солідарність із Литвином і підтримав його в цій ситуації. Співрозмовник наголосив на тому, що ПАРЄ підтримуватиме Україну і її парламент на шляху реформ і демократичних перетворень.

Водночас Литвин запросив президента ПАРЄ відвідати Україну з офіційним візитом. Чавушоглу висловив готовність здійснити такий візит.

Нагадаємо, сьогодні Верховна рада України ратифікувала угоду між Україною і Російською Федерацією  Чорноморського флоту. За відповідне рішення проголосували 236 депутатів з 238 зареєстрованих в залі. Розгляд питання супроводжувалося активним опором з боку опозиції. Так, у сесійній залі ВР в секторі розташування депутатів від Блоку Юлії Тимошенко була запалена димова шашка. Між депутатами сталася низка бійок.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Президент ПАРЄ засудив "варварів" в українській опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі