четвер, 23 серпня 2012 09:47

Президент Янукович закликав об'єднуватись під державним прапором

Президент Янукович закликав об'єднуватись під державним прапором
Президент привітав українців зі святом. Фото: sevreg.com.ua

Президент України Віктор Янукович привітав співвітчизників з Днем державного прапора України, який відзначається 23 серпня.

Про це повідомляє сайт Президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Симоненка хочуть стягнути 1 мільйон гривень через образу державного прапора

"Саме під синьо-жовтим прапором вершилася доля українського народу. Із цим прапором ми впевнено прокладаємо свій шлях у майбутнє. Синьо-жовтий стяг як державний атрибут стверджує образ сучасної демократичної України в світі. Він закріпився в свідомості українців як невід'ємна ознака незалежності", - йдеться у зверненні глави держави, опублікованому на його сайті.

Він підкреслив, що державний прапор України "однаково гордо майорить і на площах наших міст, і на будинках громадян, надихаючи сучасників на працю і подвиги, спортивні звершення, наукові досягнення".

"Який підйом відчували мільйони українців в момент підняття державного прапора на честь перемог наших олімпійців!", - нагадав президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні Україна святкує День державного прапора

Янукович також висловив переконання: "Синьо-жовтий прапор гуртує нас, робить сильнішими. Закликаю всіх берегти і шанувати національні святині, об'єднуватися під державним прапором України заради щасливого майбутнього. Переконаний, попереду нас чекають нові успіхи і досягнення".

Зараз ви читаєте новину «Президент Янукович закликав об'єднуватись під державним прапором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

82

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі