вівторок, 15 грудня 2020 22:44

Представили ще одного кандидата на посаду міністра у справах ветеранів

Представили ще одного кандидата на посаду міністра у справах ветеранів
На засіданні фракції "Слуга народу" розглядали кандидатуру Олександра Порхуна. Фото: pravda.com.ua

На засіданні фракції "Слуга народу" розглядали кандидатуру Олександра Порхуна на посаду глави Міністерства у справах ветеранів.

Його запропонував профільний комітет, повідомив нардеп Олександр Качура у Telegram

"На посаду міністра у справах ветеранів профільний комітет запропонував свого кандидата - Порхуна Олександра. В цілому заперечень не було практично до всіх кандидатів, за винятком Міністерства екології, заперечили представники профільного комітету й низка мажоритарників. Буде ще сигнальне голосування в партійному чаті", - написав він.

Кандидати на посаду глави міністра у справах ветеранів Юлія Лапутіна та міністра енергетики Юрій Вітренко були присутні на засіданні онлайн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє міністрів подали заяви на звільнення

П'ятий президент Петро Порошенко нагородив Порхуна орденом "Золота Зірка", він має звання героя України. Зараз є першим заступником міністра у справах ветеранів.

Нардепи від "Слуги народу" проведуть на засіданні фракції співбесіди з кандидатами на посади міністрів у справах ветеранів, енергетики та освіти.

Зараз ви читаєте новину «Представили ще одного кандидата на посаду міністра у справах ветеранів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі