четвер, 10 квітня 2014 13:56

"Правий сектор" не поїде на Схід

"Правий сектор" не поїде на Схід

"Правий сектор" на має намірів вирушати своїм активом до Донецька, Луганська та Харкова.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів прес-секретар "Правого сектору" Артем Скоропадський.

Він зауважив, що офіційними спікерами організації є представники проводу "ПС" - Дмитро Ярош, Андрій Артеменко, Андрій Старостенко, Андрій Денисенко та Андрій Тарасенко.

"Якщо хтось в Донецьку з "Правого сектору" планує щось заявляти, то це його приватна заява. У нас дійсно є ""Правий сектор"-Схід" і наші активісти там є. Одначе, кудись їхати ми не плануємо. Якщо у приватному порядку хтось з організації хоче їхати (один-двоє), то нехай їдуть", - зазначив Скоропадський.

"Якщо Ігор Криворучко хоче сам їхати у східні регіони, то нехай їде. Але в нас повинна бути дисципліна. І пан Криворучко не є офіційно спікером "Правого сектору", хоча він безумовно є членом проводу організації", - додав речник "ПС".

Разом з тим, події цього тижня, які відбуваються у східних регіонах, Скоропадський назвав "спробою державного перевороту".

"І вони тривають. Це свідчить про те, що імперська Москва не обмежилась анексією Криму і намагається приєднати до своєї території інші українські землі. І, на жаль, українська влада демонструє слабкість. І тому ми вимагаємо від в.о президента, від прем'єра України негайно та жорстко діяти для стабілізації ситуації у східних та південних областях нашої країни. Ми зі свого боку готові допомагати державі і співпрацювати з органами влади, РНБО в питаннях, пов'язаних з оборноздатністю країни", - заявив прес-секретар "ПС".

"Однак якщо влада не придушить цей заколот, то ми тоді готові діяти самостійно", - додав Скоропадський.

Нагадаємо, що голова Соціал-національної асамблеї (СНА), член політради "Правого сектора" Ігор Криворучко заявив про наміри поїхати до Донецька, Харкова та Луганська.

Зараз ви читаєте новину «"Правий сектор" не поїде на Схід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі