понеділок, 18 квітня 2011 13:55

"Праву руку" Черновецького залишили за гратами

"Праву руку" Черновецького залишили за гратами

Апеляційний суд Києва залишив без змін постанову Печерського районного суду про обрання лідера фракції блоку Черновецького в Київраді Дениса Комарницького запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Відповідне рішення було ухвалене за скаргою адвоката депутата Андрія Федура в понеділок.

"Постанова Печерського суду від 11 квітня залишити без змін, апеляцію - без задоволення", - йдеться у резолютивній частині рішення суду.

Повний текст рішення буде оприлюднено судом 22 квітня.

11 квітня 2011 Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу проти депутата Київської міської ради В'ячеслава Супруненка і лідера фракції Блоку Черновецького Дениса Комарницького за вчинення ними розбійного нападу.

У 2008 році заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін порушив кримінальну справу за фактом розбійного нападу на одного з партнерів юридичної компанії "Корпоративні технології", адвоката Івана Гранцева, в якому брали участь зять Леоніда Черновецького В'ячеслав Супруненко та Денис Комарницький. Напад стався 2 вересня 2005 року в приміщенні Київського міського Бюро технічної інвентаризації.

Генпрокуратура вже порушувала справу проти Комарницького у зв'язку з нападом останнього на адвоката. Однак генпрокурор Олександр Медведько ухвалив рішення про її закриття.

Дениса Комарницького називають другом родини Черновецького. Його також вважають одним з організаторів схеми земельного "дерибану" у столиці, на чолі якої за даними ЗМІ стоїть зять столичного градоначальника В'ячеслав Супруненко.

Зараз ви читаєте новину «"Праву руку" Черновецького залишили за гратами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі