четвер, 26 лютого 2015 15:05

Правоохоронці затримали організатора та виконавців теракту у Харкові

Правоохоронці затримали організатора та виконавців теракту у Харкові
Фото: tsn.ua

Співробітники СБУ та МВС затримали злочинців, причетних до теракту в Харкові 22 лютого, в результаті якого загинуло четверо людей.

Про це повідомив секретар РНБО Олександр Турчинов.

За його словами, у четвер в результаті спецоперації, проведеної в місті Харкові було затримано ще п'ять учасників терористичного угрупування.

"У них вилучили зброю та боєприпаси, в тому числі пластид, детонатори до вибухівки і гранати", - сказав секретар РНБО.

Він додав, що серед затриманих є "як організатор злочину, так і безпосередні виконавці теракту".

"Крім того, ще двоє злочинців, пов'язані з цим угрупованням були затримані співробітниками МВС у Маріуполі, де ними готувався теракт. Під час затримання вилучено 10 кілограмів тротилу", - сказав Турчинов.

В РНБО України нагадали, що "за інформацією СБУ деякі з терористів проходили підготовку на території РФ і координували свої дії безпосередньо з російсько-терористичним угрупуванням ДНР.

Нагадаємо, що 22 лютого вдень біля Палацу спорту у Харкові під час формування колони для проведення ходи з нагоди річниці перемоги Революції гідності стався вибух. В результаті теракту загинули дві людини, ще двоє померли в лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці затримали організатора та виконавців теракту у Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі