вівторок, 25 березня 2008 13:59

ПР втрачає популярність на Сході та Півдні, БЮТ і НУНС - на Заході і в Центрі

Інститут політики проаналізував популярність і впливовість політичних партій в Україні.

Серед 77 новообраних голів міських, сільських та селищних рад всього 22 (16,9%) особи є членами політичних партій. З них: БЮТ – 5 осіб, НУНС – 4 , ПР – 4 , СПУ – 4 , КПУ – 2, Народна партія –2, Партія національно-економічного розвитку України – 1, СДПУ(о) – 1.

На Півдні та Сході України в таких великих містах, наприклад, як Дніпродзержинськ та Бердянськ, члени Партії регіонів отримали поразку.

На Заході України та в Центрі не так багато представників Блоку Юлії Тимошенко та Блоку Наша Україна-Народна Самооборона, як очікувалося, отримали перемогу.

Інститут політики робить висновок, що під час виборів до місцевих органів влади громадяни України віддали перевагу професійним управлінцям, особистостям, а не політикам. Також для нього є очевидним, що ключові політичні партії не мають серйозного кадрового резерву на місцевому рівні.

Позачергові вибори ряду сільських, селищних та міських голів відбулися 16 березня 2008 року, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «ПР втрачає популярність на Сході та Півдні, БЮТ і НУНС - на Заході і в Центрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі