неділя, 20 серпня 2017 19:48

Порошенко є бізнес-парнером Ахметова - нардеп

Порошенко є бізнес-парнером Ахметова - нардеп
Підняття тарифів по формулі "Роттердам+" було вигідне Рінату Ахметову і його бізнес-партнерам, зокрема Петру Порошенкові, - нардеп Ігор Луценко. Фото: УНІАН

Підняття тарифів по формулі "Роттердам+" було вигідне Рінату Ахметову і його бізнес-партнерам, зокрема Петру Порошенкові. Про це Gazeta.ua сказав народний депутат Ігор Луценко.

"НАБУ намагається показати, що хоча б щось розслідує з найбільших корупційних схем в країні. Такою можливо є "Ротердам+". Але це імітація діяльності. Згадаємо обшуки у Нацбанку. Де їхні результати?

Підняття тарифів було вигідне Ахметову і його бізнес-партнерам, зокрема Порошенкові. Просто треба було проспонсорувати Ріната Леонідовича. За своїм задумом формула "Ротердам+" правильна. Слід було прописати механізм: або заборонити купівлю вугілля з окупованих Росією територій, або оподатковувати надприбуток з операції. Щоб він йшов в державу. Важко уявити, що НАБУ зможе довести корупцію в цій ситуації. Бо треба знаходити письмові вказівки. Наприклад, Порошенка Вовку чи ще комусь на користь Ахметова. Цього всього немає. Інакше з корупцією не вийде боротися. Справа затихне. Порошенко "в долі" з Ахметовим, мають спільний енергетичний бізнес. Вони є бізнес-партнерами, це все почалося з першого півріччя роботи президента. Раніше партнером Ахметова був Янукович, тепер Порошенко", - сказав Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тепловим станціям Ахметова підняли тариф

17 березня Національне антикорупційне бюро провело обшуки в Національній комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко є бізнес-парнером Ахметова - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі