четвер, 12 лютого 2015 10:59

Порошенко сумнівається, що з Путіним вдасться домовитися

Порошенко сумнівається, що з Путіним вдасться домовитися

Президент України Петро Порошенко не має повної впевненості в тому, що в результаті переговорів лідерів і делегацій країн "нормандської четвірки" в Мінську будуть підписані якісь документи.

Порошенко в четвер вдень виходив на 15 хвилин із залу, в якому тривають переговори делегацій України, Франції, Німеччини і Росії для того, щоб зателефонувати. При цьому він виглядав серйозним і стурбованим.

У коридорі його перехопили українські журналісти, які запитали главу держави, чи будуть підписані якісь документи за підсумками "нормандських переговорів". Порошенко відповів на це: "Подивимося".

На даний момент глава української держави повернувся в зал, де проходять переговори в "нормандські форматі".

Раніше Порошенко заявив, що поки на переговорах у Мінську немає хороших новин, Росія висуває неприйнятні умови.

Нагадаємо, що в Мінську з вечора 11 лютого проходять переговори "нормандської четвірки" - глав України, Росії, ФРН і Франції. Петро Порошенко, Володимир Путін, Ангела Меркель і Франсуа Олланд обговорюють план врегулювання конфлікту на Донбасі.

Зміст документа, який планується прийняти за підсумками зустрічі, не розголошується. За даними джерел, близьких до переговорів, документ передбачає оголошення режиму припинення вогню з 14 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко сумнівається, що з Путіним вдасться домовитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі