субота, 07 лютого 2015 11:39

Порошенко сказав "так" мирному плану Меркель-Олланда - Reuters

Порошенко сказав "так" мирному плану Меркель-Олланда - Reuters
Порошенко сподівається, що мирний план Меркель-Олланда працюватиме president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко заявив, що мирний план Меркель і Олланда, націлений на врегулювання військового конфлікту на Донбасі, може спрацювати.

Про це президент заявив агентству Reuters в кулуарах Мюнхенській конференції з безпеки, на якій він сьогодні виступатиме.

У відповідь на запитання журналістів, чи працюватиме ініціатива, запропонована напередодні канцлером Німеччини і президентом Франції, Порошенко відповів "так". Крім того, президент висловив надію на те, що цей план зможе забезпечити безпеку в усій Європі.

Нагадаємо, вчора, 6 лютого у Москві відбулася тристороння зустріч канцлера ФРН Ангели Меркель, президента Франції Франсуа Олланда з президентом Росії Володимиром Путіним.

Як повідомив офіційний представник німецького уряду Штеффен Зайберт, учасникам зустрічі вдалося досягти єдиної думки щодо перероблення Мінських домовленостей.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко сказав "так" мирному плану Меркель-Олланда - Reuters». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі