середа, 24 січня 2018 21:14

Порошенко розповів про підсумки зустрічі з Лагард

  Президент України Петро Порошенко зустрівся з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард у Давосі. Фото: Телеграф
Президент України Петро Порошенко зустрівся з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард у Давосі. Фото: Телеграф

Президент України Петро Порошенко зустрівся з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард у Давосі.

Під час переговорів вони, зокрема, говорили про призначення нового голови Нацбанку України, передає "Українська правда".

"Зустріч з президентом Порошенком та членами його команди була дуже продуктивною і приємною. Це дало нам шанс обговорити всі заходи, які вже вживаються і ми сподіваємося, що наше обговорення посприяє запровадженню інших заходів, про які ми говорили. Ми говорили про те, що в Україні запровадять нову голову НБУ", - заявила Лагард.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явились подробиці розмови Порошенка з Волкером

Порошенко заявив, що Україна продовжуватиме співпрацю з МВФ.

"За останні півроку ми запровадити довгий перелік реформ і ми будемо продовжувати ефективну співпрацю у різних сферах та виконувати те, про що ми погодилися сьогодні під час зустрічі і до цього", - зазначив президент.

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з віце-президентом Європейської Комісії з питань Енергетичного союзу Марошем Шефчовичем. Зустріч відбулася у рамках участі у 48-му щорічному засіданні Всесвітнього економічного форуму у Давосі.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко розповів про підсумки зустрічі з Лагард». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі