середа, 15 березня 2017 11:31

Порошенко пропонує призупинити рух з ОРДЛО

Порошенко пропонує призупинити рух з ОРДЛО
РНБО зупинить транспортне сполучення з окупованим Донбасом/Deutsche Welle

Рада нацбезпеки та оборони має повністю зупинити транспортне сполучення з окупованими районами Донбасу.

Про це сказав президент Петро Порошенко на засіданні РНБО.

"Пропоную Раді національної безпеки та оборони України ухвалити рішення про тимчасову повну зупинку транспортного - і не лише залізничного - сполучення з окупованою територією. Воно діятиме доти, доки окупанти не повернуть назад під юрисдикцію України вкрадені українські виробництва. Вийняток щодо переміщення вантажів зроблять лише для гуманітарних організацій.

Сподіваюся, уже завтра Кабінет міністрів детальніше проаналізує економічний аспект ситуації: на скільки уповільниться економічне зростання, які будуть втрати для бюджету, які ризики для валютного курсу, яка ситуація з енергетикою", - сказав Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парасюк повідомив про постраждалих на блокпості родичів

14 березня на блокпості біля Слов'янська стався конфлікт між поліцією і нардепом Володимиром Парасюком. Через блокпост рухалася колона з 13 автомобілів, в яких перебували більше 35 людей. Вони відмовилися проходити стандартну перевірку та спровокували конфлікт.

Пізніше колону затримали поблизу Краматорська. Щоб її зупинити, правохоронці декілька разів вистрілили у повітря.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко пропонує призупинити рух з ОРДЛО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі