четвер, 21 червня 2018 14:41

Порошенко не чіплятиметься за крісло, якщо українці скажуть "ні" - нардеп із БПП

Порошенко не чіплятиметься за крісло, якщо українці скажуть "ні" - нардеп із БПП
Президент Петро Порошенко не триматиметься за владу силовим шляхом, каже нардеп з БПП Олександр Грановський. Фото: comments.ua

Президент Петро Порошенко не триматиметься за владу силовим шляхом.

Про це сказав народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Олександр Грановський в інтерв'ю "Цензор.НЕТ".

"Ніколи Петро Олексійович не буде триматися за владу силовим шляхом. Якщо йому суспільство коли-небудь скаже "ні", у нього досить самоповаги, щоб у жодному разі не вдаватися до цих ігрищ. Просити Авакова підключити Національну гвардію, когось десь зупиняти? Це нонсенс. Ніколи в житті він так себе не поведе. Людина, яка виграла в першому турі. Людина, яка має право вважати, що йому країна довірилася", - заявив нардеп.

Президентська команда проводить дослідження рейтингів, повідомив Грановський.

"Він точно в двійці лідерів на сьогодні. Так званий попит на нові обличчя в українській політиці сильно збільшився. І це та причина, через яку з'явилися якісь рейтинги у Зеленського, Вакарчука, навіть у Рабіновича і Гриценка. У свідомості людей це - нові обличчя, від яких чогось очікують. Петру Олексійовичу є за що дякувати після цих чотирьох років. Тому, напевно, сутичка буде між тими, у кого є досвід і вчинки, які можна проаналізувати і вивчити. І між тими, у кого такого досвіду немає", - сказав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У команді президента заговорили про його другий термін

Вибори президента заплановані на 31 березня 2019-го.

За травневим рейтингом Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва і Центру Разумкова, за Петра Порошенка проголосували би 7,6% виборців. Його випереджають Юрій Бойко (8,4%), Анатолій Гриценко (9,4%) і Юлія Тимошенко (13,3%).

Зараз ви читаєте новину «Порошенко не чіплятиметься за крісло, якщо українці скажуть "ні" - нардеп із БПП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі