вівторок, 30 квітня 2019 19:38

Порошенко і Зеленський домовилися про зустріч

Порошенко і Зеленський домовилися про зустріч
Петро Порошенко зустрінеться з Володимиром Зеленським. Фото: Reuters

Чинний глава держави Петро Порошенко і переможець виборів президента Володимир Зеленський під час телефонної розмови домовилися про зустріч. Про це Порошенко повідомив у зверненні до українців.

"Як чинний глава держави щойно подзвонив до Володимира Зеленського і привітав його з офіційними результатами виборів, які сьогодні оголосила Центральна виборча комісія.

Суперництво на виборах залишилося в минулому. Ми не маємо дати Путіну жодного шансу скористатися перехідним періодом в Україні, нашим демократичним процесом передачі влади. Розраховую, така позиція знайде підтримку і у обраного президента", - заявив Порошенко.

Зараз потрібно продемонструвати усім партнерам України єдину позицію в той час, коли роздаванням російських паспортів на окупованих територіях Кремль здійснює черговий етап гібридної війни, зауважив чинний глава держави.

"Російська Федерація заслуговує на істотне посилення санкцій проти неї. Це питання буде головним, чому присвячу останні тижні своїх президентських повноважень. Але продовжити і завершити вирішення цієї проблеми - це вже відповідальність нового президента. Тому вважаю, що ми мали би скоординувати наші зусилля", – сказав Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для "Слуги народу" настають складні часи

У другому турі президентських виборів шоумен Володимир Зеленський на 48,77% випередив Петра Порошенка.

Про остаточні результати виборів ЦВК повідомила 30 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко і Зеленський домовилися про зустріч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі