пʼятниця, 10 листопада 2017 10:44

Порошенка із сім'єю помітили у столичному ресторані з мінімальною охороною

Порошенка із сім'єю помітили у столичному ресторані з мінімальною охороною
Фото: Ivona

Увечері 9 листопада президент Петро Порошенко із сім'єю відвідав ресторан у центрі Києва. Родина сиділа за звичайним столиком серед інших українців.

Про це у Facebook розповів блогер Олексій Давиденко.

"У розпал вечора в ресторан спокійно заходить подружжя Порошенків у супроводі охоронця і проходить в один із залів "БАО", де, судячи з усього, у них проходило якесь сімейне свято. Протягом вечора без будь-якої охорони і супроводу, в ресторані ходили члени сім'ї і діти президента України", - написав Давиденко.

Він зауважив, що на вулиці біля ресторану не було поліції чи інших людей, які перешкоджали б паркувати авто іншим відвідувачам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каблучка за 94 тис. грн, святковий Насіров - з'явились подробиці весілля заступника міністра

15 вересня 2017 року у заміському комплексі під Києвом відбулось весілля старшого сина генпрокурора Олександра Луценка. На ньому побували перші особи держави, зокрема президент Петро Порошенко.

Щоб журналісти не побачили відвідувачів, співробітники Управління державної охорони всіляко намагалися не дати змоги зафіксувати події на відео, затуляли в'їзд на відкриту парковку ресторану відомчими автівками. А під час виїзду зі святкування президента Порошенка здійснили фізичний напад на знімальну групу, щоб перешкодити зйомці цього моменту. Оператор Борис Троценко отримав струс мозку та пошкодження руки.

Зараз ви читаєте новину «Порошенка із сім'єю помітили у столичному ресторані з мінімальною охороною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі