середа, 28 липня 2021 07:28

Покарали патрульних, які зупинили авто "слуги" Брагара

Покарали патрульних, які зупинили авто "слуги" Брагара
Нардепу Брагару скасували адмінпротокол за кермування під наркотиками. Фото: facebook.com/yvbragar

Поліція скасувала адмінпротокол за кермування під наркотиками нардепу від "Слуги народу" Євгену Брагару. Правоохоронці, які зупинили його автомобіль, отримали догани, а їхнього начальника - командира роти - понизили на посаді.

У Патрульній поліції України, пояснють, що своїх співробітників покарали не через зупинку авто нардепа. А тому, що не виконали вимоги інструкції та не увімкнули нагрудні камери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга" оскандалився: заявив на волонтерку і порадив збути пса за комуналку

"Патрульні за законом мають право та зобов'язані попереджати й фіксувати порушення правил дорожнього руху. Зокрема, й таке серйозне порушення, як керування у стані сп'яніння", - зазначили в поліції.

Увечері 3 липня в Дарницькому районі автомобіль Брагара Toyota Camry зупинили через відсутність освітлення держномера. Згодом правоохоронці запропонували нардепу проїхати на медобстеження до нарколога. Сам Брагар стверджує, що патрульні вимагали в нього хабар.

Каже, коли нарколог підтвердив його тверезість, він поїхав у Дарницьке управління поліції та написав заяву на патрульних. Голова Національної поліції Ігор Клименко прокоментував ситуацію після зустрічі з нардепом.

Зараз ви читаєте новину «Покарали патрульних, які зупинили авто "слуги" Брагара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі