вівторок, 10 травня 2022 20:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Подоляк розкритикував альтернативну пропозицію Макрона для України

Подоляк розкритикував альтернативну пропозицію Макрона для України
Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував заяву президента Франції Еммануеля Макрона про альтернативу для України. Фото: president.gov.ua

Радник глави Офіса президента Михайло Подоляк прокоментував заяву президента Франції Еммануеля Макрона про альтернативну пропозицію для України щодо Євросоюзу.

Зазначив, що вбачає у висловлюванні Макрона про створення нової європейської політичної спільноти спробу запропонувати Україні альтернативу членства в ЄС. Про це написав у Twitter.

"Хороша міна за поганої грі - такий вигляд мають спроби окремих західних політиків підмінити членство України в ЄС символічними форматами. Десятки тисяч українців заплатили своїм життям за європейський вибір не заради нової серії гри в наперстки. Україна має набути статусу країни-кандидатки", - зазначив Подоляк.

Україна та інші країни-сусідки Євросоюзу повинні мати альтернативний варіант інтеграції у європейську спільноту. Окрім приєднання до ЄС, ним може стати "європейська політична спільнота". У цьому впевнений президент Франції Еммануель Макрон.

Зараз ви читаєте новину «Подоляк розкритикував альтернативну пропозицію Макрона для України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі