субота, 08 жовтня 2022 00:30

Подоляк пояснив слова Зеленського про превентивний удар по Росії

Подоляк пояснив слова Зеленського про превентивний удар по Росії
Подоляк: Ядерний агресор тут тільки один і це не Україна. Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський не закликав завдати превентивного ядерного удару по Росії, як це намагаються виставити російські ЗМІ. Єдина країна, яка загрожує світу ядерною зброєю - це РФ.

Росія намагається підмінити Порядок денний, зазначив радник глави офісу президента Михайло Подоляк в Twitter.

"Росія володіє ядерною зброєю. Україна - ні. РФ погрожує застосувати зброю масового ураження, в України її навіть немає. Росія вторглася в Україну і вбиває людей. Україна захищає свої кордони" - нагадав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пєсков із Захаровою "розганяють" провокаційні заяви про Зеленського

Подоляк закликав пам'ятати, хто насправді штовхає світ до Третьої світової війни або ядерного апокаліпсиса; це точно не Україна.

Президент Зеленський раніше визнав, що країна-агресор Російська Федерація здатна на застосування ядерної зброї. І закликав до превентивного удару по Росії, щоб не дати їй застосувати ЯЗ.

Також Зеленський запевнив, що російському президенту Володимиру Путіну не вдасться зберегти життя, якщо він застосує ядерну зброю.

Зараз ви читаєте новину «Подоляк пояснив слова Зеленського про превентивний удар по Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі