вівторок, 25 жовтня 2022 19:28

Спецтема: Війна Росії проти України

"Під удар підпадуть народи Кавказу" – українська розвідка викрила план Кремля

Спецслужби Російської Федерації найближчим часом готують кампанію із дискредитації національних рухів народів Росії.

Військово-політичне керівництво РФ і режим Володимира Путіна розглядають національно-визвольні рухи як одну з ключових загроз існування Росії. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"У першу чергу під удар російської пропаганди підпадають народи Кавказу, що активно виборюються своє право на самовизначення. Зокрема, чеченська опозиція", – розповіли в ГУР.

Автор: Facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine
 

Російські спеслужби готують дискредитаційну кампанію проти лідерів національних та національно-визвольних рухів.

Її початок заплановано вже на найближчий час, а головною метою стане приниження самого прагнення народів до самовизначення.

Для цього, як у самій росії, так і за її межами – в Європі, США та Україні будуть використані наявні "агенти впливу" в інформаційній і політичній сферах.

Їхнє завдання – донести до "широких мас" думку про апріорі агресивний, терористичний чи навіть нацистський характер будь-яких національних рухів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американський генерал сказав про становище Путіна і російської армії

Мета кампанії – зірвати міжнародну підтримку права народів на захист своїх прав, мови, культури. Окрім цього – сформувати в середині українського суспільства негативне ставлення до народів РФ, які потерпають від імперської політики.

"Найкращий спосіб протидії подібним кампаніям – несприйняття маніпуляційних меседжів, незалежно від імені спікера, який їх розповсюджує. А також виявлення прихованих "агентів впливу" під виглядом "лідерів думок", – пише розвідка.

У вересні президент України Володимир Зеленський звернувся до народів Кавказу, Сибіру та інших корінних народів Російської Федерації. Зеленський закликав народи боротися зі злочинною російською владою.

18 жовтня Верховна Рада України визнала Ічкерію тимчасово окупованою Росією. Також український парламент засудив геноцид Росією чеченського народу.

Зараз ви читаєте новину «"Під удар підпадуть народи Кавказу" – українська розвідка викрила план Кремля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі