понеділок, 26 вересня 2011 15:01

По дорозі до суду Луценко відволікав Тимошенко жартами про блондинок

По дорозі до суду Луценко відволікав Тимошенко жартами про блондинок

Коли екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко їхав в одному автозаку з колишнім прем'єром України Юлією Тимошенко, то відволікав її анекдотами про блондинок.

Про це розповів сам Луценко в письмовому інтерв'ю LB.ua.

"Дійсно, нас везли в одному автозаку на перший після Юліного арешту суд. Та й на "боксах" (ящики-клітки 1х1 м в підсобному приміщенні, де чекають до і після суду) були поруч. Звичайно, я балагурив, жартував, відволікаючи Юліну увагу від мерзотної ситуації", - згадував Луценко.

"Мені здається - вдалося. Принаймні, коли я сказав, що якщо у блондинки коріння волосся чорні, значить, організм ще бореться. Юля не тільки посміялася, а й дала відповідь: є категорія чоловіків, які впевнені, що блондинки ночами підфарбовують коріння в чорне", - розповів екс-міністр.

Луценко також додав, що тоді з Тимошенко про політику говорили мало, а більше про життя. Він порекомендував екс-прем'єру книги "Кохання під час чуми" Габріеля Гарсія Маркеса - для душі і "Безхребетну Іспанію" Ортега-і-Гассета - для розуму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко - прокурору: "Зінченко, твою мать, курва, не бреши!"

"На нашу біду виявилося, що є і категорія виродків, які дали команду розвести нас по різних приміщеннях Печерського суду, щоб не зіпсувати їм насолоду знущання над Тимошенко хоч рідкісними хвилинами дружнього спілкування", - зазначив Луценко.

Екс-міністр додав: "Взагалі, я дуже радий, що був з нею поряд. Хто б що не говорив, але Тимошенко - боєць і політик найвищої проби. Досить уявити, що було б в Україні у 2010 році, якби не було Юлі. Чи багато чого відрізняло б нас від Білорусі? У нинішній ситуації ніщо не замінить її завзятості, енергії і мужності".

Луценко також вважає, що історія з футболками про "ананаса" - дуже позитивна. "Вона означає, що політика страху, яку насаджує Партія регіонів, провалилася. Це - факт величезного значення, адже "Веселі яйця" були провісниками Майдану. Отже, країна жива, і все у нас буде добре", - упевнений він.

Зараз ви читаєте новину «По дорозі до суду Луценко відволікав Тимошенко жартами про блондинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі