середа, 21 вересня 2011 12:12

Спецтема: Луценко за ґратами

Дружина Луценка каже, що ніяких висновків лікарів не бачила

Дружина Луценка каже, що ніяких висновків лікарів не бачила

Захист колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка не бачив висновків лікарів, які вчора проводили консиліум про стан здоров'я підсудного.

Про це в інтерв'ю журналістам під Печерським районним судом Києва заявила дружина та захисник екс-міністра Ірина Луценко, передав кореспондент Gazeta.ua.

"Вчора засідав консиліум лікарів - комісія у складі шести чоловік. Я виходила із СІЗО о 6-й годині, консиліум ще продовжувався. Ніякого висновку нам комісія не надала", - сказала вона.

Ірина Луценко вважає голослівною заяву міністра охорони здоров'я Олександра Аніщенка щодо того, що консиліум встановив екс-міністру діагноз, але не може його оприлюднити, бо не має дозволу захисту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко розповів, як його "морально гвалтує" прокуратура

"Я хочу побачити цей висновок, мій чоловік також. Тоді ми будемо вирішувати, як далі продовжувати цю справу. Наскільки я знаю, станом на вчорашній день комісія до однозначного висновку не дійшла.  Я так розумію, що їхні думки розділилися", - зауважила дружина екс-міністра.

Крім того, Ірина Луценко має намір поговорити з медичним персоналом та керівництвом Лук'янівського слідчого ізолятора, де утримують її чоловіка, для того, щоб отримати інформацію щодо діагнозу лікарів.

Вона також наголосила, що лікарі неодноразово заявляли, що Юрій Луценко не може постійно перебувати у стані стресу.

"Він втомлений. Хто був присутній на процесі - бачив: він сидить з температурою. Видно, що він хворий", - запевнила вона.

Захисниця екс-міністра нагадала, що у ніч з понеділка на вівторок у Луценка було три напади болю, після чого він не міг ходити, але вранці його примусили виїхати на обстеження.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Луценка каже, що ніяких висновків лікарів не бачила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі