пʼятниця, 25 грудня 2020 11:35

Після нападу Росії з Криму мобілізують чоловіків та жінок - Зеленський

Після нападу Росії з Криму мобілізують чоловіків та жінок - Зеленський
Володимир Зеленський анонсував велику війну . Фото: ria.ru

У разі нападу РФ на Україну з боку окупованого нею Криму "буде велика війна" і будуть мобілізовані і чоловіки, й жінки.

Про це повідомив Володимир Зеленський в інтерв'ю "Фокусу".

"Це жахлива ситуація, я навіть не хочу її уявляти. Я проти цього. Будемо сподіватися, що це неможливо. Інакше буде велика війна. Ми нікуди не підемо, ми всі будемо воювати, всі будуть мобілізовані – і чоловіки, і жінки. Це буде погано для населення України. І я думаю, що Росія це прекрасно розуміє", - пояснив Зеленський.

Гарант зазначив, що особисто він вийшов би з мінських домовленостей, але Україна не може цього зробити. Тоді європейці можуть зняти санкції з Росії і представників ОРДЛО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський привітав українців з Різдвом

Груднева зустріч радників у нормандському форматі найближчим часом не відбудеться через суперечки та коронавірус. Після того, як зустріч пройде, ми будемо готувати план з усіма датами.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський може зателефонувати Володимиру Путіну й поговорити з ним, проте наразі не робить цього, бо немає про що говорити.

"Тому що є питання, які ми не порушуємо в Нормандському форматі – ні питання заручників у Росії або Криму, ні питання Криму. Цей формат суто про Донбас. Тому ми повинні говорити з ним глобально тет-а-тет", - пояснив Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Після нападу Росії з Криму мобілізують чоловіків та жінок - Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі