пʼятниця, 16 вересня 2011 19:10

Після "крадіжки" футболок "Беркутом" кияни розгнівалися на "регіонала": "Ненавидим! Ты такой же брехун, как и вся ваша партия"

Після "крадіжки" футболок "Беркутом" кияни розгнівалися на "регіонала": "Ненавидим! Ты такой же брехун, как и вся ваша партия"

Вчора після нападу "Беркуту" на продавців футболок і чашок з написами "Спасибо жителям Донбасса...." під час проведення благодійної акції, депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов приїхав на місце події розібратися в ситуації.

Нардепа освистали люди, коли він заявив, що йому дуже соромно за співробітників міліції, які матюкалися і погрожували згвалтуванням співробітниці компанії, яка надрукувала футболки з написом "Спасибо жителям Донбасса...".

"Ганьба! Ненавидим! Ты такой же брехун, как и вся ваша партия", - кричали йому люди.

Нагадаємо, вчора на столичному Майдані Незалежності співробітники "Беркута" розігнали акцію "Сенк донбас піпл". Вони силоміць забирали коробки з футболками з написом "Дякую жителям Донбасу за президента ананаса". Потім під крики натовпу "Злодії!" побігли в бік Хрещатика.

Директор "ПростоПрінта" Денис Олєйніков порахував, що міліціонери забрали близько 300-400 футболок.

6 вересня роботу "ПростоПрінт" блокували співробітники Управління по боротьбі з організованою злочинністю. Правоохоронці конфіскували усе обладнання, мотивували свої дії підозрами на підробку сувенірної продукції до ЄВРО-2012. Компанія ж пов'язує це з тим, що випускала футболки з відомим написом "Спасибо жителям Донбасса ...".

Зараз ви читаєте новину «Після "крадіжки" футболок "Беркутом" кияни розгнівалися на "регіонала": "Ненавидим! Ты такой же брехун, как и вся ваша партия"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

65

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі