понеділок, 11 грудня 2017 08:16

Підрив польського автобуса: у Варшаві звинуватили Україну

Підрив польського автобуса: у Варшаві звинуватили Україну
Фото: facebook.com/igor.zinkevych

У Польщі назвали підрив польського туристичного автобуса у Львівській області "черговим антипольським інцидентом на території України".

Відповідну заяву оприлюднило МЗС Польщі.

"Міністерство закордонних справ Республіки Польща підтверджує, щов ніч на 10 грудня цього року у Львові пошкоджено польський автобус внаслідок підриву вибухівки, і з занепокоєнням відзначає черговий антипольський інцидент на території України", - ідеться в повідомленні.

У відомстві зазначили, що автобусом їхали 23 громадянина Польщі. Серед них - місцеві чиновники. На момент інциденту людей в автобусі не було.

"Влада України з'ясовує обставини інциденту. Місцева міліція та прокурори здійснюють слідчу діяльність. Організатор поїздки вжив заходів для повернення учасників поїздки до країни. Вони повертаються до Польщі у компанії консула у Львові", - додали у МЗС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий прем'єр Польщі розповів про українських біженців та "геноцид" на Волині

10 грудня на стоянці готелю "Панська гора" біля Львова біля автобуса з польською реєстрацією пролунав вибух. Пошкоджено зовнішню обшивку та бокове скло. Міністр закордонних справ Павло Клімкін назвав вибух провокацією і засудив її виконавців.

Зараз ви читаєте новину «Підрив польського автобуса: у Варшаві звинуватили Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі