субота, 26 червня 2021 01:36

Підприємства олігарха Фірташа продовжують працювати, не дивлячись на запроваджені РНБО санкції

Підприємства олігарха Фірташа продовжують працювати, не дивлячись на запроваджені РНБО санкції
РНБО запровадило проти Фірташа санкції. Фото: Укрінформ

Підприємства Group DF International австрійського холдингу, що належить Дмитру Фірташу, продовжують свою роботу, незважаючи на санкції, введені після рішення РНБО.

"Перш за все, група заявляє, що ми і наші бізнеси працюють в звичайному режимі і виконують і будуть продовжувати виконувати свої зобов'язання як перед споживачами нашої продукції, так і перед десятками тисяч співробітників і їх сім'ями", - йдеться в отриманому агентством Інтерфакс-Україна зверненні групи до контрагентів, партнерів і співробітників Group DF.

Група заявила, що націлена на виконання контрактних зобов'язань з поставки продукції і надання послуг всіх її бізнесів, в тому числі азотного, титанового, газового, логістичного, портового.

Разом з тим, група запевнила, що буде і надалі забезпечувати стабільну роботу для більш ніж 50 тисяч співробітників підприємств, виплачуючи гідну зарплату і надаючи соціальні гарантії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конгресмени США закликають Білий дім домогтися екстрадиції Фірташа з Австрії

Президент України Володимир Зеленський указом від 24 червня затвердив рішення Ради національної безпеки і оборони (РНБО) про введення персональних санкцій, зокрема, проти українського бізнесмена Дмитра Фірташа.

Зараз ви читаєте новину «Підприємства олігарха Фірташа продовжують працювати, не дивлячись на запроваджені РНБО санкції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі