середа, 24 листопада 2010 12:33

Підприємці попросили депутатів допомогти їм дістатися до Києва

Підприємці попросили депутатів допомогти їм дістатися до Києва

Підприємці просять міліцію не перешкоджати приїзду людей до Києва на завтрашній мітинг на Майдані Незалежності. Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав один із організаторів мітингу проти прийняття Податкового кодексу Василь Заставнюк.

"Ми вимагаємо від міліції виконувати Конституцію України і не виконувати злочинні накази, які обмежують рух громадян України територією держави", - наголосив він.

За словами організатора акції протесту, з регіонів надходить інформація про те, що на контрольно-пропускних пунктах під столицею не пускають людей на мітинг.

"Автобуси із людьми стоять при в'їзді з Одеської траси. Це підприємці із Вінниці, Одеси, Умані та Кіровоградщини. Основна частина людей має приїхати завтра. Але частина дістаються вже сьогодні. Але їм перешкоджають у в'їзді до столиці", - зазначив він.

Заставнюк додав, що зараз вирішується питання, яким чином можна вирішити цю ситуацію.

"Депутати з різних політичних партій зараз займаються цим питанням. Можливий варіант, який був у понеділок, коли депутати супроводжували колони людей. Адже завдяки їхньому депутатському мандату міліція не має права зупиняти і не пускати людей. А іншого виходу у нас нема", - додав він.

Нагадаємо, що на мітинги, які підприємці організовували раніше, людей із багатьох регіонів України просто не пустили до Києва. За їх словами, існувала проблема із придбанням залізничних квитків: їх просто не продавали.

Зараз ви читаєте новину «Підприємці попросили депутатів допомогти їм дістатися до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі