середа, 24 лютого 2010 11:57

Підлеглі Ульянченко не хочуть звільнятися із Секретаріату

Підлеглі Ульянченко не хочуть звільнятися із Секретаріату

Керівники середньої ланки Секретаріату президента не хочуть добровільно йти зі своїх посад напередодні інавгурації нового президента Віктора Януковича.

Той планує привести в СП свою команду.

"Будемо триматися до останнього і звільнятися не збираємося", - сказав Gazeta.ua один із нинішніх працівників Секретаріату.

Учора про свої відставки оголосили керівник СП Віра Ульянченко та її заступники: Олександр Шлапак, Ігор Попов, Валентина Руденко, Іван Перехода.

В Секретаріаті також незадоволені тим, що Ющенко не відмовився від своєї держдачі у Конча-Заспі, а залишив це питання на розгляд Януковича. Мовляв, як майбутній президент скаже, так і буде. "Скажуть на вокзалі - буде на вокзалі, скажуть по закону є таке рішення - я його прийму", - додав Ющенко.

Крім дачі у Конча-Заспі, Ющенко має приватні будинки та земельні ділянки у Безрадичах та Яремчі. Також у його власності двоповерхова квартира біля Софії площею 371 квадратний метр.

Зараз ви читаєте новину «Підлеглі Ульянченко не хочуть звільнятися із Секретаріату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі