пʼятниця, 25 травня 2018 16:22

Під кінець засідання у Раді залишилися 8 нардепів

Під кінець засідання у Раді залишилися 8 нардепів
Народні депутати встановили антирекорд відвідуваності. Фото borislav.bereza

Перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко закрила сьогоднішнє засідання парламенту.

"Такого ще не було. Кінець робочого дня у Верховній Раді. Це все", - написав в соцмережі Борислав Береза, нардеп. Народний обранець щоп'ятниці фотографує народних депутатів, які ходять на роботу. Їх постійно залишається кілька десятків. Але передсвяткова п'ятниця 25 травня встановила антирекорд відвідуваності.

Геращенко нагадала, що наступного тижня депутати працюватимуть з виборцями, а наступне засідання парламенту відбудеться 5 червня і розпочнеться з продовження розгляду поправок до законопроекту про Вищий антикорупційний суд, повідомляє УНІАН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутатів масово косить нова хвороба.

25 травня генпрокурор Юрій Луценко направив у Верховну Раду подання на народних депутатів від "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула та Дмитра Колєснікова. Типжнем раніше - на "опоблоківців" Олександра Пономарьова та Сергія Дунаєва.
За два роки Луценко добився зняття недоторканності з восьми народних депутатів: позафракційних Олександра Онищенка і Надії Савченко, "опоблоківців" Євгена Бакуліна, Вадима Новинського і Михайла Добкіна, Олеся Довгого з групи "Воля народу", Максима Полякова з "Народного фронту" і Борислава Розенблата з "Блоку Петра Порошенка". Арештували тільки Савченко.

Зараз ви читаєте новину «Під кінець засідання у Раді залишилися 8 нардепів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі