пʼятниця, 07 жовтня 2022 09:53

Спецтема: Війна Росії проти України

Пєсков із Захаровою "розганяють" провокаційні заяви про Зеленського

Пєсков із Захаровою "розганяють" провокаційні заяви про Зеленського
Маніпуляцію поширив і прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков. Фото: eastnews.ua

Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки України зібрав добірку фейків, маніпуляцій і дезінформації, які російські окупанти створили на ранок 7 жовтня.

Прессекретарка міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова поширює чергову маніпуляцію щодо війни в Україні, повідомила у п'ятницю уранці пресслужба ЦПД в Telegram.

"Захід розпалює ядерну війну. Кожна людина на планеті має усвідомити, що "накачаний" зброєю маріонетковий і неврівноважений персонаж (президент України. – Gazeta.ua) Володимир Зеленський перетворився на монстра, руками якого можуть знищити планету", – заявила речниця МЗС РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ядерний шантаж Росії: Зеленський сказав про превентивний удар НАТО

Проманіпулював заявою і член Держдуми Російської Федерації Леонід Слуцький:

"Зеленський в агонії. На тлі голосів на користь вирішення конфлікту не лише на полі бою, він відчайдушно втягує господарів у ядерну риторику. Схоже, ця людина взагалі не усвідомлює, що штовхає весь світ до апокаліпсису".

Маніпуляцію поширив і прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков. Він повідомив, що заяви Зеленського нібито є закликом до початку світової війни з жахливими наслідками.

"На заяву президента України про превентивний удар проти Росії мають звернути увагу всі країни світу. США та Велика Британія, які керують діяльністю Києва, мають відповідати за заяви Зеленського", – сказав речник російського диктатора Володимира Путіна.

21 вересня президент РФ Володимир Путін заявив, що країни Заходу нібито влаштували "ядерний шантаж" Росії. І сказав, що РФ готова "використати всі наявні в себе засоби".

Погрози президента Росії не вплинуть на підтримку, яку надають Україні США, заявили в Пентагоні. Будь-яке застосування ядерної зброї матиме катастрофічні наслідки для РФ, сказали в Білому домі.

Путіну не вдасться зберегти життя, якщо він застосує ядерну зброю, заявив Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Пєсков із Захаровою "розганяють" провокаційні заяви про Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі