понеділок, 14 листопада 2016 11:59

Парубій поставив Бойка на місце

Парубій поставив Бойка на місце
Фото: 112.ua

Голова Верховної Ради Андрій Парубій попередив співголову фракції "Опозиційного блоку" Юрія Бойка про можливі наслідки бійок у парламенті.

Про це спікер сказав після того, як на погоджувальній раді Бойко з кулаками накинувся на керівника Радикальної партії Олега Ляшка.

"Хочу попередити Юрія Бойка. Ви вже проходили той час, коли ламали депутатам голови і калічили їх. Той час вже позаду. Я попереджаю вас, тут, на погоджувальній раді, кожен має право виступу і має право на репліку. Якщо Ви собі дозволяєте подібну поведінку стосовно народних депутатів, я поставлю це питання на регламентний комітет і буду пропонувати видалити з засідання Верховної Ради", - сказав Парубій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парасюк і Вілкул побилися під час ефіру

"Той час залишився позаду, пане Юрію, коли ви могли з допомогою кастетів та стільчиків ламати депутатам голови. Я не допущу цього ні на погоджувальній раді, ні у Верховній Раді", - наголосив спікер.

На погоджувальній раді 14 листопада головний "радикал" Олег Ляшко закидав звинувачення екс-"регіоналам". Після цього керівник фракції "Опозиційний блок" Юрій Бойко почав бійку.

Зараз ви читаєте новину «Парубій поставив Бойка на місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі