понеділок, 19 грудня 2011 13:00

Парубій не бачить сенсу у ходінні по Києву з болгаркою

Парубій не бачить сенсу у ходінні по Києву з болгаркою

Колючий дріт навколо будівлі Кабінету міністрів України - це прояв ідіотизму, який ефектно створює враження концтабору.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив народний депутат від "Нашої України" Андрій Парубій.

Зокрема, на переконання Парубія, в Україні необхідно зупинити процес встановлення парканів навколо адміністративних будівель.

"Це питання має бути вирішене системно і концептуально, вирішене так, щоб ці паркани перестали існувати. Інакше ми будемо жити у країні з двома частинами. В одній буде жити влада за великою кліткою, а в іншій - все українське суспільство", - зауважив нардеп.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Азаров і міністри обгородились колючим дротом

На його думку, колючий дріт по периметру будівлі КМУ - це "ідіотизм".

"Влада закрилась колючим дротом від світу. У цивілізованому суспільстві таке робиться або у зоопарку, де знаходяться хижі звіри, або у концтаборі. Тільки не зрозуміло, кого влада вважає в'язнями концтабору - себе чи всіх інших, які знаходяться за межами їхнього дроту", - додав політик.

Парубій підкреслив, що подібні паркани сприймаються більше як символ, який виглядає ефектно, але не є ефективним.

"Звісно, можна ходити по Києву і різати болгаркою паркани, а вдень їх будуть відновлювати. Але це не є вирішенням питання. У цьому випадку наше суспільство повинно адекватно діяти, аби нашій владі в голову не приходило робити щось подібне", - сказав нашоукраїнець.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Депутати від НУ-НС та БЮТ розпиляли болгаркою паркан під ВР

Він також уточнив, що, згідно Генерального плану Києва, територія за 9 метрів від будівлі парламенту є виключно власністю Верховної Ради, а тому ніяка інша установа, окрім самої ВР, не має права там встановлювати жодних парканів.

"Ми з цього приводу написали звернення і чекаємо відповіді", - додав Парубій.

Зараз ви читаєте новину «Парубій не бачить сенсу у ходінні по Києву з болгаркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі