пʼятниця, 31 травня 2019 07:42

Партія "Слуга народу" шукає кандидатів у депутати – Разумков

Партія "Слуга народу" шукає кандидатів у депутати – Разумков
Спротив системи, з яким зіштовхнувся президент Володимир Зеленський, є катастрофічним, а проти глави держави не соромляться застосовувати "будь-які методи" Фото: LIGA.net

Президенту Володимиру Зеленському потрібна підтримка в українському парламенті.

Він не розглядає варіантів можливої коаліції та потенційних партнерів у новій Верховній Раді . Про це в ефірі програми "Право на владу" заявив лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков, розповідає ТСН.

"У нас амбіційна мета – щоби ми набрали якомога більше", - зазначив представник цієї політичної сили. Це необхідно "для реалізації тих завдань, котрі перед президентом поставило українське суспільство. На сьогоднішній момент ми розглядаємо майбутні вибори, як, фактично, третій тур", - заявив Разумков.

За його словами, спротив системи, з яким зіштовхнувся президент Володимир Зеленський, є катастрофічним, а проти глави держави не соромляться застосовувати "будь-які методи". Для реалізації своєї політики президенту, на думку лідера "Слуги народу", необхідно консолідувати всі вертикалі влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без сюрпризів: Разумков очолив партію "Слуга народу"

Партія шукає кандидатів у депутати. Список остаточно затвердять до першої декади липня. У соцмережах уже оголосили набір претендентів. Кандидат на мандат має бути порядним та успішним. І ці якості ретельно перевірять.

20 травня Зеленський під час інавгураційної промови заявив, що розпускає Верховну Раду. Політики відреагували на це по-різному.

Вранці 21 травня в Адміністрації президента відбулись консультації із спікером Андрієм Парубієм, його заступниками, лідерами фракцій і депутатських об'єднань. У прес-службі Зеленського назвали головний аргумент для розпуску - "дуже низька довіра громадян до парламенту". Юридична підстава для розпуску – від 2016 року у ВР не існувало коаліції.

Зараз ви читаєте новину «Партія "Слуга народу" шукає кандидатів у депутати – Разумков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі