четвер, 03 листопада 2011 16:05

Партія регіонів вперто не хоче йти на вибори за пропорційною системою

Партія регіонів вперто не хоче йти на вибори за пропорційною системою

Більшість українців хочуть голосувати безпосередньо за депутата до Верховної Ради, тому Партія регіонів не готова відходити від цієї позиції у законопроекті про вибори народних депутатів

Про це заявив лідер Партії регіонів Олександр Єфремов.

Відповідаючи на питання журналістів, на які поступки готова піти фракція Партії регіонів в ухваленні закону про вибори, Єфремов зазначив: "Безумовним є одне - сьогодні соціологія говорить, що більшість виборців у нашій державі хотіли б голосувати безпосередньо за депутата. Тому ми не можемо відходити від цієї норми, і зі свого боку будемо пропонувати комісії її враховувати".

Єфремов висловив упевненість, що спільна з опозицією робота в комісії дозволить ще більше вдосконалити цей законопроект.

"Позиція фракції Партії регіонів - ми повинні зробити все можливе для того, щоб вибори відбулися прозоро і були чесними. Першим кроком у цьому напрямку є затвердження закону, який був би прийнятий завдяки консенсусу в сесійній залі", - підкреслив депутат.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів вперто не хоче йти на вибори за пропорційною системою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі