четвер, 05 серпня 2010 16:16

Партія регіонів не посадить Черновецького – Таран

Партія регіонів не посадить Черновецького – Таран

Партія регіонів не погодиться на проведення виборів мера Києва. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Сергій Таран.

"В Партії регіонів поки немає людини, яка може виграти вибори в Києві. Поки вона не з'явиться, "регіонали" не будуть погоджуватися на їх проведення. Зараз позиції Партії регіонів в Києві досить сильні. Але цього не достатньо", - зауважив він.

Експерт погоджується з думкою, що у разі арешту Леоніда Черновецького і Олеся Довгого до проведення місцевих виборів рейтинг Партії регіонів зросте. "Це може використовуватись, як політтехнологія. Слідчі дії щодо Черновецького можуть бути розпочаті. Але я сумніваюсь, що справа буде доведена до суду після завершення виборів. Посадити його навряд чи зможуть, тому що існують певні домовленості між Черновецьким і Партією регіонів з цього приводу", - пояснив Таран.

Коментуючи заяву члена Єдиного центру Кирила Кулікова про те, що його політична сила може стати другою за впливом в Києві, він зазначив: "Це явне перебільшення і політичне побажання. За ЄЦ поки що немає яскравих реформ, втілення якихось конкретних дій і особистостей, які б мали достатню електоральну підтримку, щоб стати у столиці номером два. Треба розуміти, що у Києві вимоглива аудиторія, яка дуже уважно ставиться до представників влади".

Нагадаємо, Єдиний центр наполягає на тому, щоб у Києві відбулися дострокові вибори мера.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів не посадить Черновецького – Таран». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі