четвер, 18 вересня 2008 14:18

Від Ющенка вимагають забрати орден у спікера кримського парламенту

Народний депутат України, член депутатської групи "Народна самооборона" Геннадій Москаль закликає Президента України Віктора Ющенка скасувати указ про нагородження голови ВР АРК Анатолія Гриценка орденом "За заслуги" II ступеня, а також терміново скликати засідання РНБО для принципової оцінки дій керівництва автономії.

Про це повідомили в прес-службі суспільного руху "Народна самооборона".

"Те, що вчора сталося у Верховній Раді Криму (ВР АРК закликала Верховну Раду України визнати незалежність Абхазії і Південної Осетії), наростало і повинно було статися обов"язково.

Причина в тому, що ті антидержавницькі сили, які до цих пір мають більшість у ВР Криму, не відчувають ніякого контролю з боку центральної влади, і зокрема від Секретаріату Президента і особисто Президента України", - сказав Москаль.

На його думку, нагородження голови ВР Криму Гриценка орденом "За заслуги" II ступеня в червні 2008 року "стало ляпасом всім патріотичним силам в Криму".

Зараз ви читаєте новину «Від Ющенка вимагають забрати орден у спікера кримського парламенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі