вівторок, 07 грудня 2010 20:00

Від Тимошенко утік ще один мер

Від Тимошенко утік ще один мер

Сергій Мороз, обраний 31 жовтня мером Новомосковська, написав заяву про вихід з партії "Батьківщина".

Про це заявили в прес-службі міського голови Новомосковська, повідомляє "Обком".

У заяві сказано, що "Батьківщина" - політична сила, список якої в місті Новомосковськ очолив Сергій Мороз, - саботувала його роботу.

"Мені дуже важко усвідомлювати, що люди, з якими ми кілька років пліч-о-пліч працювали у фракції міськради Новомосковська, не підтримали мою ініціативу щодо об'єднання заради майбутнього міста. Для мене це було як холодний душ", - заявив Мороз.

Він також заявив, що відмова "Батьківщини" від участі в акції об'єднання і згоди, присвяченої Дню місцевого самоврядування, стала публічною демонстрацією відсутності будь-якої підтримки новообраного мера цією політичною силою.

"За відсутності підтримки я не бачу механізмів для подальшої взаємодії з цією партією. Тому я виходжу з "Батьківщини". Єдина партія, якій я буду служити, - це Новомосковськ. Як мер міста, я буду представляти інтереси не політичної сили, а всіх жителів", - підкреслив Мороз.

Зараз ви читаєте новину «Від Тимошенко утік ще один мер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі