пʼятниця, 20 січня 2023 12:50

Зупинити війну може лише Росія – Ентоні Блінкен

Зупинити війну може лише Росія – Ентоні Блінкен
Ентоні Блінкен запевнив Україну про постійну допомогу від США. Фото: slovoidilo.ua

Зупинити війну сьогодні може лише Росія. Поки цього не сталось, США допомагатиме Україні боротися з окупантами.

Про це заявив державний секретар США Ентоні Блінкен, коли розповідав про новий пакет військової допомоги, повідомляють на сайті посольства США в Україні.

"Лише Росія може закінчити цю війну сьогодні. Поки цього не станеться, ми будемо разом з Україною стільки, скільки буде потрібно", – сказав Блінкен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мета "СВО" та "історичні землі РФ": Путін зробив багато заяв про війну в Україні

Також наголосив, що 13-й пакет допомоги забезпечить Україну сотнями додаткових броньованих машин, включаючи бронетранспортери Stryker, бойові машини піхоти Bradley, транспортні засоби із захистом від мін та засідок та багатоцільові колісні транспортні засоби високої мобільності. Крім того, пакет включає додаткову підтримку протиповітряної оборони України.

Міністерство оборони США в четвер увечері підтвердило виділення Україні чергового пакета військової допомоги в розмірі 2,5 мільярда доларів.

Президент України Володимир Зеленський звернувся до американського народу та президента США Джо Байдена. Український лідер подякував партнерам за новий пакет допомоги Україні на $2,5 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Зупинити війну може лише Росія – Ентоні Блінкен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі