пʼятниця, 19 листопада 2010 12:31

Організатору акції протесту підприємців підкинули наркотики?

Організатору акції протесту підприємців підкинули наркотики?

Одному з організаторів підприємницьких акції протесту проти Податкового кодексу в Хмельницькому Тетяні Ковалевській підкинули наркотики.

Про це заявила депутат від НУ-НС Ксенія Ляпіна, повідомляє прес-служба "За Україну!".

За її словами, організатора акції затримали у четвер в другій половині дня і до цього часу утримують у відділку.

Депутат також зауважила, що МВС не дає можливості адвокатам Ковалевської ознайомитися з матеріалами, на підставі яких її було затримано.

"Влада своєрідно помітила підприємницькі акції. Зараз розпочинається процес переслідування протестуючих. З одного боку арештовують активістів, звинувачуючи їх в порушені громадського порядку", - сказала вона.

"З іншого боку, чудово розуміючи, де джерело організації цієї акції, до однієї з активісток штабу протестуючих в Хмельницьку підкинули наркотики", - додала Ляпіна.

На думку Ляпіної, такі дії свідчать про те, що Україна "повернулася в 90-ті роки".

"Коли людину нема за що "взяти", то робляться такі речі", - зазначила вона.

Ляпіна повідомила, що підприємців зараз звинувачують в тому, що нібито штаб займається наркоторгівлею, а не організацією акцій.

"Це робиться для того, щоб налякати їх і розбити їхню роботу, щоб вони не могли більше координувати діяльність тисяч підприємців", - переконана вона.

Нагадаємо, що Верховна Рада 18 листопада ухвалила Податковий кодекс. Документ посилює можливості податкової в сфері перевірки підприємців. Крім того кодексом вводяться підвищені ставки для "спрощенців". Водночас, зазначається, що розмір податку буде визначати орган місцевого самоврядування.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Організатору акції протесту підприємців підкинули наркотики?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі