середа, 18 грудня 2013 21:34

Опозиції не вистачає лише трьох підписів за відставку Кабміну - Яценюк

Опозиції не вистачає лише трьох підписів за відставку Кабміну - Яценюк
Фото: kievvlast.com.ua
Опозиції не вистачає трьох підписів під резолюцією недовіри Кабміну.

Про це заявив лідер парламентської фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, виступаючи на Майдані Незалежності в Києві, передає Інтерфакс-Україна

"Ми збираємо підписи під резолюцією недовіри Кабінету міністрів, нам фактично залишилося три підписи, щоб було 226 депутатів для відставки уряду Азарова", - сказав він.

Політик додав, що серед підписантів є, зокрема, представники Компартії.

"Комуняки" - це дуже цікаві люди: як тільки настане час голосувати, вони відразу побіжать продавати свої голоси, тому що вони давно мріють перейменувати свою партію з "Комуністичною" в "Капіталістичну"... але папери не горять", - підкреслив Яценюк.

Як відомо, 16 грудня депутат від "Батьківщини" Володимир Яворівський зареєстрував проект постанови про звернення до президента Віктора Януковича з вимогою відставки прем'єр-міністра Миколи Азарова.

Разом з тим, 16 грудня лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк повідомив, що опозиція повторно збирає підписи для відставки уряду Азарова.

Відставка діючого уряду - одна з вимог учасників безстрокового протесту на Майдані Незалежності в центрі Києва.
Зараз ви читаєте новину «Опозиції не вистачає лише трьох підписів за відставку Кабміну - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

165

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі