середа, 16 жовтня 2013 13:49

Опозиція створить центр боротьби з фальсифікаторами

Опозиція створить центр боротьби з фальсифікаторами
Арсеній Яценюк. Фото: lenta-ua.net

Опозиція створить координаційний центр для проведення передвиборчої кампанії на проблемних округах.

Про це на брифінгу після з'їзду сказав лідер партії Арсеній Яценюк, повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"Мені приємно, що Віталій (Кличко — ред. ) направив свої звернення і пропозиції щодо створення спільного координаційного центру, не дивлячись на те, що УДАР не бере участі у парламентській кампанії. Це добре, бо нам необхідні члени комісії, а також контроль за підрахунком голосів", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із "Батьківщини" виключили ще двох депутатів

Яценюк впевнений, що координаційний центр не дасть можливості владі сфальшувати вибори, як це було у 2012 році. Нардеп також звернувся до Віктора Януковича і всієї владної вертикалі: "Сфальшування виборів не припустиме. Якщо ми підписуємо угоду з Європейським союзом про асоціацію, це означає, що ми не просто ставимо підпис на папері. Це означає, що ми поділяємо європейські цінності. Саме тому ми вимагаємо від Януковича та уряду проведення чесних та прозорих виборів. Ми запрошуємо наших західних партнерів, аби місії з Європи прибули до України і провели жорсткий моніторинг за виборами".

Політик нагадав, що у 2012 році на цих п'яти округах були проблеми, зокрема на окрузі Аркадія Корнацького "Беркут" умисно знищував документи з дільничої виборчої комісії. А центральна виборча комісія відмовлялася встановлювати результати виборів.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція створить центр боротьби з фальсифікаторами ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі