середа, 06 березня 2013 10:56

Опозиція не виконує свої передвиборчі обіцянки - Азаров

Опозиція не виконує свої передвиборчі обіцянки - Азаров
Фото: novyny.ostriv.in.ua

Прем'єр-міністр України Микола Азаров засуджує блокування роботи Верховної Ради України опозицією, і вважає, що вона використовує будь-який привід, щоб перешкодити конструктивній роботі влади.

Про це він сказав на засіданні уряду.

"Опозиція використовує будь-який привід, щоб заблокувати конструктивну роботу влади. Уряд рішуче засуджує блокування роботи Верховної Ради. Разом з тим, ми готові до конструктивної роботи", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Власенка стала сигналом для Заходу, що Янукович абсолютно не змінився - Горбач

Азаров розкритикував опозицію за те, що вона не тільки не намагається виконати свої передвиборні обіцянки, але й не дає працювати всьому законодавчому органу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якщо взялися наводити лад, то варто ставити всі крапки над "і" - Зубанов про позбавлення мандатів нардепів

"Опозиція не дає працювати всьому законодавчому органу. Більш того, представники опозиції намагалися зірвати засідання уряду, на якому розглядалася доленосна активізація вітчизняної економіки. І де ж ці пропозиції, з якими вони нібито прийшли до уряду? Де їх погляд на протидію кризі? Немає нічого", - підкреслив прем'єр.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція не виконує свої передвиборчі обіцянки - Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі