четвер, 14 лютого 2013 15:04

Опозиція не веде перемовин щодо об'єднання в одну партію

Опозиція не веде перемовин щодо об'єднання в одну партію
Об'єднання в одну партію може не дати стратегічного ефекту, впевнений Кличко. Фото: kirovograd.comments.ua

Опозиційні сили не ведуть жодних перемовин щодо об'єднання в одну партію.

Про це на прес-конференції у Києві сказав лідер фракції УДАР Віталій Кличко.

"Щодо об'єднання партій на сьогоднішній день, то існують такі думки, що якщо об'єднатися — це не буде стратегічний крок", - наголосив він.

Кличко пояснив: "Я впевнений, і ми проводили дослідження у цьому напрямку, що кожна з партій представляє кількість людей, які поділяють її ідеологію, поділяють платформу, принципи, підтримують напрямки партій. Наші партії різняться ідеологічно за багатьма компонентами, а найголовніше — ми відштовхуємося від підтримки виборців".

Лідер фракції УДАР зауважив, що об'єднання опозиційних сил в одну партію не гарантує збільшення їхнього рейтингу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єдина партія — лише перспектива. Куди важливіше об'єднатися навколо спільних завдань — Сас

"Не факт, що об'єднання партій, і в нас є такі данні, дасть стратегічний ефект. Я впевнений, що ми маємо об'єднатися у наших цілях і задачах, які ми ставимо перед собою, і в цьому немає сумніву", - пояснив він.

Кличко додав: "Якщо ми поставили і задекларували, що євроінтеграція є пріоритетом для України, то ми маємо не поступитися цими цінностями. І на сьогоднішній день, не зважаючи на різні ідеологічні платформи, три опозиційні партії чітко розуміють це. І голосування за когось не є демократичною традицією, є порушенням Конституції. Тому на сьогоднішній день перемовини з нашої сторони про об'єднанні у партію не мають місце. Вони не проводяться взагалі".

 

Зараз ви читаєте новину «Опозиція не веде перемовин щодо об'єднання в одну партію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі